Glucometer Satellite Express: pregled uređaja, točnost test, recenzije

Satellite Express je ruski glukometar tvrtke ELTA. Na tržištu postoje mnogi uređaji za mjerenje koncentracije glukoze u krvi, ali to je jedini uređaj s dostupnim test trakama. Šećer u krvi određuje se elektrokemijskom metodom, točnije od fotometrijske. Mjerač glukoze u krvi kalibriran je za punu krv, pa kada uspoređujete rezultate s laboratorijem (za krvnu plazmu), morate dodati pokazatelje za 11%. Uključena je test traka s kojom možete provjeriti točnost uređaja.

Značajke glukometar Satellite Express

Uređaj ima prilično veliku veličinu - 9,7 * 4,8 * 1,9 cm, izrađen od visokokvalitetne plastike, ima veliki zaslon. Na prednjoj ploči nalaze se dva gumba: "memory" i "on / off". Posebnost ovog uređaja je kalibracija cijele krvi. Test trake Satellite Express pakirane su pojedinačno, njihov rok trajanja ne ovisi o tome kada je sve ambalaže otvoreno, za razliku od cijevi drugih proizvođača. Sve univerzalne lancete pogodne su za olovku za bušenje.

Tehničke specifikacije

Glavne značajke glukometra Satellite Express:

  • kapacitet memorije - 60 mjerenja, prikazano u mmol / l;
  • metoda mjerenja - elektrokemijska;
  • vrijeme mjerenja - 7 sekundi;
  • potreban volumen krvi za analizu - 1 μl;
  • mjerno područje od 0,6 do 35,0 mmol / l;
  • rad zahtijeva kodnu pločicu iz svakog novog pakiranja test traka;
  • kalibracija cijele krvi;
  • točnost odgovara GOST ISO 15197;
  • pogreška može biti ± 0,83 mmol s normalnim šećerom i 20% - s povećanim;
  • održava normalne performanse na temperaturi od 10-35 ° C.


Kompletan skup glukometra

Osim samog uređaja Satellite Express, okvir sadrži:

  • posebna zaštitna kutija;
  • olovka "Satelit" za bockanje prsta;
  • test trake PKG-03 (25 kom.);
  • lancete za olovku za bušenje (25 kom.);
  • kontrolna traka za provjeru mjerača;
  • priručnik za rad;
  • putovnicu i popis regionalnih uslužnih centara.

Prednosti i nedostaci

  • visoka točnost zbog metode elektrokemijskog mjerenja;
  • jeftin potrošni materijal;
  • zgodan i pristupačan izbornik na ruskom jeziku;
  • neograničeno jamstvo;
  • u kompletu je traka „Control“ s kojom možete testirati performanse brojila;
  • veliki zaslon;
  • s rezultatom tu je smajlić.
  • mala količina memorije;
  • koriste se kodne trake;
  • Povezivanje s računalom nije moguće.

Ako se čini da su rezultati mjerenja pogrešni, obratite se liječniku i provjerite kvalitetu usluge Satellite Express u servisnom centru.

Test trake za mjerač

Test trake proizvode se pod istim nazivom "Satellite Express" PKG-03, a ne miješati s "Satellite Plus", jer u protivnom neće odgovarati metru! Postoje pakiranja od 25 i 50 kom.

Test trake se nalaze u pojedinačnim pakiranjima koja se kombiniraju u mjehuriće. Svako novo pakiranje sadrži posebnu ploču za kodiranje, koja se mora umetnuti u uređaj prije korištenja novog paketa. Trake za testiranje na rok trajanja 18 mjeseci od datuma proizvodnje.

Upute za uporabu

  1. Operite ruke i osušite ih.
  2. Pripremite mjerač glukoze u krvi i zalihe.
  3. Umetnite lancetu za jednokratnu uporabu u ručku bušila, na kraju odlomite zaštitnu kapicu koja prekriva iglu.
  4. Ako se otvori novi snop, umetnite ploču s kodom u uređaj i provjerite odgovara li kod preostalim test trakama.
  5. Nakon što je kodiranje završeno, uzmite napunjenu test traku, odvojite zaštitni sloj s dvije strane u sredini, pažljivo uklonite polovicu pakiranja kako biste oslobodili kontakte trake, umetnite je u uređaj. I tek tada oslobodite ostatak zaštitnog papira.
  6. Kod koji se pojavljuje na zaslonu mora odgovarati brojevima na crtama.
  7. Probijte jastučić prsta i malo pričekajte dok se ne skupi krv.
  8. Nakon što se na zaslonu pojavi trepćuća ikona pada, potrebno je primijeniti ispitni materijal. Mjerač će se oglasiti zvučnim signalom i simbol pada će prestati treptati kada otkrije krv, a zatim možete ukloniti prst s vrpce.
  9. U roku od 7 sekundi, rezultat se obrađuje, što se prikazuje kao obrnuti timer.
  10. Ako je indikator u rasponu od 3,3-5,5 mmol / l, na dnu zaslona pojavit će se smiješak koji se smiješi.
  11. Bacite sve rabljene materijale i operite ruke.

Ograničenja uporabe mjerača

Nije preporučljivo koristiti Satellite Express u sljedećim slučajevima:

  • određivanje glukoze u venskoj krvi;
  • mjerenje glukoze u krvi kod novorođenčadi;
  • nisu namijenjeni za analizu u krvnoj plazmi;
  • s hematokritom više od 55% i manje od 20%;
  • dijagnoza dijabetesa.

Mjerač cijene i potrošni materijal

Trošak glukometar Satellite Express - oko 1300 rubalja.

Glucometer tvrtka "ELTA" Satellite Express - recenzije

Negativne recenzije

Od pogodnosti samo cijena traka.
On mjeri cijenu drva za ogrjev u Parizu. Razlika između traka je veća od jedne. Uz ček, imovina je veća od dvije.
Kako koristiti takav uređaj, ne mogu zamisliti.

Bok Imam. Dijabetes tipa 1 već više od 30 godina, već godinu dana koristim uređaj Satellite Express. Povremeno je primijetio da očitanja instrumenta ne odgovaraju mojim osjećajima, ali tome nije pridavao veliku važnost, oslanjajući se na očitanja mjerača. Tijekom pregleda u bolnici slučajno sam otkrio da se indikacije mog glukometra uopće ne slažu s indikacijama glukometra iz bolnice (Van Tach Pro Plus). Tijekom tjedna počeli su se uspoređivati. Rezultat se uvijek divergirao, Satelit je pokazao razinu manje od 1 - 3 mmol / l, a što je viši CS, veća je razlika.
Satelit prikazuje 7.6, Van Touch 8.8, satelit prikazuje 9.9, Van Touch 13.6! Van Tach očitanja su također uspoređivana s imovinom Accu checka, odstupanja nisu prelazila 0,2 mmol / l.
Što reći. Mjerač je potpuno neprikladan za izračunavanje doza inzulina. Možda će za starije osobe s drugom vrstom to učiniti, pa čak i tada, sumnjivo je da može biti od neke koristi. Zahvaljujući tvrtki ELTA za razmaženo zdravlje. Naredio je Akkucheka. Više što se tiče dijabetesa, neću dirati ništa rusko. Osobe s dijabetesom razmišljaju o tome. Ako netko misli da je recenziju naručena, lako možete provjeriti kako sam to učinio.

prednosti:

nedostaci:

Kako je moguće stvoriti takav uređaj? Toliko me je iznevjerio. Je li slomljen? Problem je u tome, mislim da je baterija pala, ali simbol baterije nije prikazan na zaslonu. U presudnom trenutku, ova baterija sjela ili što, i on mi je služio samo mjesec dana! Općenito, umetnuo sam novu bateriju i bez rezultata, uređaj je uglavnom glup. Ako je baterija na ovoj bateriji radila mjesec dana, a ova se još uvijek ne uključuje. I kako mogu dobiti bateriju, ako nemam oštar predmet pri ruci, kako bih mogao? Isto prokleto nije zgodno. Takva sramota za programere, ja sam šokiran od strane proizvođača, čini se da tehnologije u Moskvi već dugo napreduju, ali to je odvratno. Samo sam zbunjen, strašno ljut na mene. Štoviše, mjesec dana kasnije, a ne pola godine ili godinu dana, to je normalno, općenito, prebrojavanje novca, a ni novac nije slučaj, ali činjenica da se to dogodilo u najvažnijem trenutku, pa čak i noću, ne Znao sam što imam šećer, ali osjećao sam se vrlo loše i nisam razumio, a uređaj me je iznevjerio.

prednosti:

nedostaci:

Lagati kao Trocki

Rezultati mjerenja ne podudaraju se s laboratorijskim analizama. Pokazuje 2-3 jedinice manje nego u klinici. Štoviše, pokušao sam dvaput mjeriti u redu. Krv je uzeta iz jedne rupe na prstu. Prvi put je pokazao 7,4, drugi - 5,7. Kako je to moguće?
Istovremeno, test trake (kako za sam uređaj, tako i za pakete s test trakama) pokazuju da je sve u redu s uređajem.

prednosti:

nedostaci:

Moj dijabetes već više od 20 godina koristi različite mjerače glukoze u krvi, ovisno o prisutnosti traka. Kontura konture akumulatora TC. Zatim je izdao satelit. I dok nisam usporedio čitanja kao da ništa ne sumnjam. Ali onda se moja kći razboljela i počela piti puno vode. Odlučio sam provjeriti šećer s ovim glukometarom i rezultat je pokazao povišen šećer od norme. Koliko se sijede dlake na glavi pojavilo neću govoriti. Mislim da nije potrebno objašnjavati što je dijabetes u djetetu i što sam osjećao u tom trenutku. Donirali su šećer u laboratoriju i mjerili ga ovdje sa satelitom. Precijenio je šećer za 2 jedinice. Moja kćer ima šećer u krvi. Ovaj mjerač ima jedinu prednost cijene, sve ostalo je nedostatak.

Pozitivne recenzije

Daje točne pokazatelje razine šećera u krvi, postupak mjerenja je vrlo jednostavan, a ne najjeftiniji od analoga, ali košta svoj novac.

Glukometer Satelit Elta nije moj prvi, tri godine sam otkrio dijabetes, ali napominjem da sam se zaustavio na tome, jer ima puno prednosti. Prije svega, pogreška je minimalna. Drugo, to je zgodno, brzo se čita, trake u pojedinačnim paketima i, ako su kupljene, prilično su pristupačne. Ali pola godine uporabe nisam našao nikakvih kontra, pa je mjerač glukoze u krvi svakako vrijedan vlastitog novca.

prednosti:

Jeftini test trake u usporedbi s drugim mjeračima glukoze u krvi.

nedostaci:

Loše u ruci.

komentar:

Dovoljno točan rezultat za kontrolu šećera.

prednosti:

nedostaci:

komentar:

Prije toga, papa je imao drugu tvrtku, ali brzo nije uspio. Kupio sam jeftiniju opciju, ali kako se ispostavilo, to nije bilo gore. Postoji sjećanje na najnovije rezultate - nema potrebe za zasebnim zapisima za kontrolu razine. Bilo je puno traka u kompletu, i općenito nisu skupi za kupnju više.

prednosti:

Proračunski, točni rezultati

nedostaci:

komentar:

Naručio sam ovaj metar za svoju tetku, trebala mu je jednostavna i jeftina, tako da je imala najnužnije funkcije i bila je jednostavna za korištenje. Općenito, mislim da se ovaj metar savršeno nosi sa svime. Rezultati pokazuju točnost i brzinu, jeftin je, tako da ga svaka obitelj može priuštiti, pa i dugo vremena. Ako trebate nešto visoke kvalitete i uz odgovarajuću cijenu, onda je to ono što trebate.

Jednostavni testovi su jeftini.

Prednosti: + cijena traka, njihova pojedinačna izolirana ambalaža, prikladno je dobiti traku, umetnuti je u mjerač bez opasnosti od unošenja kontaminacije + malo krvi za analizu, prikladno je uzeti kap krvi + praktično pakiranje + pogodno je umetnuti referentnu traku

Nedostaci: - uređaj za probijanje nečega srednjovjekovnog po veličini i dizajnu - zastarjeli dizajn proizvoda, želio bih modernije

Komentar: Slomio sam uređaj za probijanje dok sam pokušavao rastaviti, ispostavilo se da ne moram trzati zaštitu, ali da bih ga odvrnuo, bio je tako čvrsto upleten da nisam pogodio na primjer mjerača, samo kupnjom novog uređaja, shvatio sam kako pravilno rastaviti

Odlučio sam djedu dati novi mjerač glukoze u krvi i nakon dugog pretraživanja odlučio sam se za model Satellite Express. Među glavnim prednostima želio bih istaknuti visoku točnost mjerenja i jednostavnost korištenja. Moj djed nije morao objašnjavati kako ga dugo koristiti, sve sam prvi put shvatio. Osim toga, cijena je vrlo prikladna za moj proračun. Vrlo zadovoljan kupnjom!

Dostatan je visokokvalitetni mjerač glukoze u krvi za isti iznos. Kupio sam za sebe. Vrlo jednostavan za korištenje, pokazuje točne rezultate. Svidjelo mi se to što komplet sadrži sve što vam treba, također zadovoljan prisutnošću spremnika. Definitivno savjetuj uzimanje!

Vrlo zgodan glukometar Satellite Express. Slučajno je naišao na Internet i odmah naručio za prijatelja. Ona neprestano skače šećer u krvi, provjerava samo mokru, ali nema točnih podataka. A onda mali uređaj, ali mjeri šećer u krvi. Štoviše, potrebna nam je mala kap, koja dobiva samu ekspresnu traku. I za samo 7 sekundi daje se odgovor.

Stečeni glukometar Satellite Plus, relativno nedavno. Mama me je zamolila da potražim dobar i jeftin glukometer, jer je stara prestala raditi. Model mi je savjetovao poznati liječnik koji ga sam propisuje svojim pacijentima. Mama je rekla da je mnogo bolji i prikladniji za korištenje, a pokazatelji na metru se podudaraju s analizama u klinici nakon njezina posjeta.

Uređaj je zaista vrlo potreban ljudima koji prate razinu šećera u krvi. Provjerio sam mamu. Ja sam bolničar, majka mi je umirovljenik i kad sam kupila metar, točno sam znala što ću uzeti. Mama ima 57 godina i oko 4 godine kontrolira šećer, jer u njegovoj krvi ima oštrih skokova. Najvažnije je izmjeriti takav pokazatelj vrlo jednostavno, u sekundama uređaj daje rezultat. Općenito, kao i za mene, vrlo pouzdan i potreban uređaj i jednostavan za korištenje.

Ovo je možda jedan od mojih omiljenih glukometara. To pokazuje stvarne rezultate, određivanje razine glukoze u krvi (ne plazme, kao i većina drugih). Vrijeme mjerenja od samo 7 sekundi je vrlo kratko. Velika kap krvi nije potrebna, što se može nazvati nedvojbenom prednost ovog modela. Međutim, postoji jedan nedostatak: ako za njega nije prikupljeno dovoljno krvi, mjerenje se neće izvršiti, dogodit će se pogreška. Traka se može izbaciti. Zato je bolje istisnuti krv odjednom više.

Završetak mjerača nije najbolji, ali je sasvim podnošljiv. Uključen je i uređaj za probijanje prsta, koji sam osobno odmah zamijenio prikladnijim Accu-Chekom. Izvorni piercer, čini mi se, lagano kida kožu na prstu. Držač test traka nije najpogodniji, jer se cijeli paket ne uklapa u njega. morate ga podijeliti na dva dijela. Međutim, postoji mjesto za montažu kodne trake tako da je uvijek pri ruci. Tu je i mali odjeljak koji se može koristiti, na primjer, za rezervne lancete ili rabljene test trake.

Test trake za ovaj metar mogu se nazvati jednom od najjeftinijih. Osim toga, izdaju se dijabetičarima besplatno, očito iz istog razloga. Priborchik mali, zgodan. Postoji sjećanje na rezultate. Uključuje se automatski nakon umetanja trake, nakon čega možete odmah uzeti mjerenje. Također se automatski isključuje ako uklonite traku. Plastična kutija. S jedne strane, to nije baš prikladno, jer je glomazno, to je nespretan posao. S druge strane, pouzdano štiti sam metar od oštećenja.

Domaći Sattelit kalibriran je za punu krv, a svi strani glukometri su kalibrirani za plazmu, razina glukoze u plazmi je 12-15% veća nego za punu krv, a smatra se da su mjerenja plazme manje pogođena lijekovima. No laboratorijski instrumenti mjere za punu krv, tako da je svjedočanstvo "Sattelite" bliže laboratorijskim mjerenjima.

Test trake za uvezene glukometere pohranjuju se u posudu, koja mora biti čvrsto zatvorena, jer Oksidirana traka će pokazati podcjenjivanje, u skladu s tim, rok trajanja ovih traka je smanjen. U "Satteliti" trake se pakiraju pojedinačno.

prednosti:

nedostaci:

Detalji:

Moram kontrolirati razinu šećera u krvi. Mislim da je sada normalno, imati kod kuće takav instrument, merač glukoze u krvi Satellite Express. Čak i ako nema bolesti, dijabetesa, vjerujem da ako postoji mogućnost, onda kupite ovaj uređaj. Dobio sam ga besplatno, nasljedstvom. I sada jednom tjedno provjeravam razinu glukoze u krvi. Želim opisati malo priborchik. Pakiran u plastičnu kutiju. Sve je tako kompaktno. Možete čak i, ako je potrebno, ponijeti sa sobom. Neće se mnogo dogoditi. Drugo, rezultati ispitivanja su gotovo identični onima u laboratoriju. Sve na ploči pokazuje što uključiti i kako ga omogućiti. U priručniku je općenito sve detaljno. Panel postavlja datum i vrijeme. Rezultate prethodne analize možete pregledati, čak i po datumu. I usporedite povećava šećer u krvi ili razini. U setu se nalazi tzv. Olovka. S kojim probijamo prste za uzimanje uzoraka krvi. U prilogu i trake s iglama u iznosu od 25 komada. Sve je riješeno odmah. Stavimo traku u slagalicu na uređaj i stavimo prst s kapljicom krvi na traku. Nekoliko sekundi i analiza je spremna. Samo lijepo. Preporučujem, sada stalno znam svoj šećer.

prednosti:

jednostavan za korištenje

nedostaci:

trebam veliku kap krvi

Detalji:

Muža je dobila supruga u klinici, da je u ranoj dobi obolio od dijabetesa. Prije toga koristili su još jedan poznati brand. Uređaj je jednostavan za korištenje, baterije traju dugo vremena, uređaj sasvim točno određuje razinu glukoze u krvi, test trake su relativno jeftine, punktor s rezervnim iglama je pričvršćen na uređaj, možete sami kontrolirati dubinu bušenja. Dobra stvar.

prednosti:

prikladan za korištenje

nedostaci:

Detalji:

Sustav za praćenje glukoze u krvi Elta "Satellite Express" je izvrstan uređaj za mjerenje šećera u krvi kod ljudi. Mnogi ljudi koji pate od dijabetesa već koriste ovaj uređaj u osobne svrhe, jer mogu u svakom trenutku, ako žele, izmjeriti koliko je šećera u ljudskom tijelu, a da se ne obraća specijalnim liječnicima za pomoć. Za mjerenje šećera, pacijent treba samo ubosti prst tako da se pojavi kap krvi i ispusti ga na posebnu jednokratnu ploču koja je prethodno umetnuta na vrh ovog uređaja i on će i dalje izračunavati koliko je šećera u krvi i rezultati će se pojaviti na zaslonu. Naravno, ovaj uređaj košta puno novca, njegov trošak je svugdje različit, ali njegova prosječna cijena varira unutar 300 grivna, ali ako uzmete u obzir da uz svako mjerenje morate ići liječnicima i samo tijekom dana, morate kupiti i uvijek biti mirni mirno, i ne jesti lijekove za snižavanje šećera bez kontrole. Mjerne ploče se prodaju odvojeno od samog uređaja, tako da ovaj uređaj trebate kupiti samo jednom, a zatim kupiti samo mjerne ploče. Ovaj sustav kontrole glukoze u krvi Elte "Satellite Express" mogu koristiti svi ljudi, bez obzira na bolest, možete ga koristiti samo za kontrolu šećera kako biste bili sigurni u svoje zdravlje. Samo što se moj prijatelj razbolio na poslu i odvezen kolima hitne pomoći u bolnicu, mjeren je šećer u krvi, bili su užasnuti, a zatim ubrizgali inzulin. Tada su nam, s vremenom, drugi liječnici objasnili da nije potrebno ubrizgavati inzulin pacijentu, ali je bilo moguće sniziti šećer različitim lijekovima, a sada, čak i kad se inzulin ubrizga u osobu, on se odmah zavisi od njega, jer se ljudski organizam odmah navikne na njega i prekinuti injekcije ne mogu biti.

prednosti:

Izvrsno, radi bez kvarova, poklopca, zaslona, ​​funkcionalnosti itd.

nedostaci:

Pa, možda baterija u slučaju možda neće držati vrlo. Usuđuje se ponekad.

Imam dijabetes tipa 1, iskustvo od 23 godine. Mjerenje šećera na stranim mjeračima glukoze u krvi je preskupo za dopušteno. Kupio sam satelit, ritam života se doslovno promijenio. Počeo sam mjeriti šećer kada je to potrebno, a to nije vrijedno neodgovornog novca. Satelit vam omogućuje mjerenje šećera na 8-9 rubalja u isto vrijeme, protiv 25-30 za uvezene kolege. Koristim ga svakodnevno, nekoliko puta dnevno tijekom 4-5 godina. Točnost omogućuje dovoljno podešavanje doze inzulina, u svakom slučaju ne mogu dobiti najbolji rezultat od skupljih mjerača glukoze u krvi. Bez opcija, za cijenu kvalitete, kao dijabetičar s iskustvom, biram glukometar koji je razumljiv za cijenu trake, osim domaće.
Barem jednom dnevno mjerim šećer prije spavanja, uzimam dozu inzulina da dobro spavam. 4 godine, točno, ne jedan prekid ili problem zbog kvara mjerila. Sada drugi primjerak.

prednosti:

Zgodan, brz, ne skupi potrošni materijal, možete ih dobiti besplatno

nedostaci:

Na velikim šećerima može uvelike promijeniti rezultat, čini se da nema razine baterije

Ukratko, moje iskustvo korištenja ovog uređaja u dvije godine je 4 tjedna. Uglavnom kod kuće

Contour TX za praćenje glukoze u krvi. I ovaj put u laži

bolnica je saznala za postojanje opisanog aparata.
Oni to čine u našoj zemlji, trake su jeftine i stoga dostupne u kupnji za siromašne i umirovljenike. Oni se također daju u poliklinikama lakše nego stranim opcijama. Kit obično dolazi s brojnim potrošnim materijalom, detaljnim uputama i bušilom. Njegova je veličina relativno velika, boje su sive i plave, vrijeme prikazivanja rezultata je 5 sekundi. Dnevna preciznost je gotovo identična u usporedbi s drugim uređajima, ali će se noću i uz visoku razinu glukoze znatno razlikovati. Sam materijal je uglavnom plastičan, s baterijama.
Zaključak je dobar, jeftin i ide dobro, kao glavni za uspješan i relativno zdrav život dijabetičara. Tako mogu preporučiti kupnju.

rasprave

Recenzije proizvoda TM "Satelit"

162 poruke

Mjerač mi se stvarno sviđa. Ali bilo bi poželjno da se radi o osvjetljavanju segmenata i gnijezdu za trake. Živim u selu, a tamo ponekad dolazi do prekida u elektroenergetici, zbog čega moram sjediti bez svjetla. U takvim slučajevima, teško je koristiti mjerač, morate označiti telefon ili svjetiljku.

Nešto poput ovoga, prikazao sam ga na slici u Photoshopu. Nadam se da će osloboditi glukometre s pozadinskim osvjetljenjem.

Glucometer Satellite Express

Diabetes mellitus i njegovo liječenje

Stranica 5 od 10 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8. 10

Re: Glucometer Satellite Express tvrtka Elta

Kako nam inače mogu objasniti takvu razliku u cijeni traka? Naručite "kliničko ispitivanje" i otkrijte, iznenada, da Express ne odgovara GOST-u?
Na internetskim stranicama tvrtke ELTA također se provode klinička ispitivanja svojih uređaja, au skladu su s GOST-om.

Općenito, sve te "kliničke studije" nisu mi osobno vjerodostojne, to mi smrdi po redu.
Potrebno je pročitati recenzije pravih vlasnika, kupiti, koristiti i usporediti sebe.
A ako postoji mogućnost da platite trake 2 puta manje, zašto ne iskoristiti ovu priliku? Za ovu poruku autorica Doručak zahvalio: sherdis (26. veljače 2015. u 15:08)
Ocjena: 1.22%

Re: Glucometer Satellite Express tvrtka Elta

U vezi s povećanim cijenama test traka, razmišljali smo o promjeni mjerača glukoze u krvi. Nakon čitanja recenzija na ovoj stranici, odlučili smo kupiti Satellite Express. Prvi rezultati su bili zadovoljni. 10 mjerenja s dva glukometra (One Touch Ultra i Satellite Express) pokazali su razliku od 0,1 - 0,2 mmol. Sahare su bile u rasponu od 4,5 do 6,5. No, druga serija traka već pokazuje razliku od 0,4 mmol. Nadam se da sljedeće serije test traka neće premašiti ovu brojku.

oprema
za mikrofiltraciju online trgovine

imenik

Elementi filtra

Filtracijska postrojenja

Držači filtra

Dodatna oprema

certifikati

Naši proizvodi su prošli strogi certifikat.

Vlastita proizvodnja, Rusija

Svi naši proizvodi su certificirani i testirani od strane stručnjaka.

Svaki 10. filter besplatno

Pružamo popuste redovnim kupcima.

Dostava diljem Rusije i CIS-a

Isporučit ćemo u bilo koje doba dana, što je prije moguće

Besplatne konzultacije

Osoblje tvrtke - vodeći stručnjaci u području opreme za filtriranje

Radimo bez slobodnih dana

Naša tvrtka je otvorena svakodnevno od 9:00 do 19:00 MSK

proizvodi

Analogni filter Mann C1250

Analogni filter Mann C1250

Analogni filtar Pall HC9404FCS26Z

Analogni filtar Pall HC9404FCS26Z

Analogni filter Ingersoll rand 54595442

Analogni filter Ingersoll rand 54595442

Analogni filter Hydac 2600 R 010 BN4HC / -KB

Analogni filter Hydac 2600 R 010 BN4HC / -KB

Analogni filter Riestchle 7313990000

Analogni filter Riestchle 7313990000

Analogni filter Hydac 0240 R 005 BN4HC

Analogni filter Hydac 0240 R 005 BN4HC

Analogni filter Atlas copco 2901 0326 00

Analogni filter Atlas copco 2901 0326 00

Analogni filter Ingersoll rand 23566938

Analogni filter Ingersoll rand 23566938

Analogni filtar Hitach 52322330

Analogni filtar Hitach 52322330

Analogni filter Atlas copco 1202 8040 01 (2903 8040 01)

Analogni filter Atlas copco 1202 8040 01 (2903 8040 01)

članci

Kvaliteta i pouzdanost filtera od 3 m

BM Filter Company je domaći proizvođač kvalitetnih filtera i komponenti. Jedna od djelatnosti tvrtke je proizvodnja zamjenskih filtara i predfiltara 3m d.

Kvass membranski filter

Budući da je voda iz slavine daleko od idealne, mora se očistiti, osobito ako se koristi za kuhanje hrane i pića. U prehrambenoj industriji primjenjuju se i postrojenja za filtriranje.

Čišćenje mehaničkog ulja filtrom

Tijekom rada motora i mehanizama ulje za podmazivanje kontaminirano je različitim nečistoćama. A to dovodi do smanjenja učinkovitosti opreme, ubrzava njeno trošenje i čini ulje viskoznim. Za.

o nama

Marka "BM Filter" kao dio doo "BM Filter" i IP Bagdasarov je ruski proizvođač modernih, visokokvalitetnih filtarskih elemenata, držača filtara i postrojenja za filtriranje, za rješavanje različitih problema filtracije i mikrofiltracije.

Neusporediva kvaliteta, ne inferiorna u odnosu na strane proizvođače. Također u liniji proizvoda postoje KOMPLETNI analozi stranih tvrtki kao što su: PALL, Sartarious, Millipore i mnoge druge tvrtke. Naša tvrtka jamči Vam kvalitetu i usklađenost sa svim tehničkim zahtjevima našeg proizvoda. Proizvod je certificiran. Svaki ispravno odabrani filtarski element, držač filtra ili jedinica za filtriranje riješit će vaš problem za 110%. Više od 100 partnerskih tvrtki, koje su nam povjerile rješavanje svojih problema s filtracijom, bile su zadovoljne našim proizvodima i uslugama i postale stalne kupce. Zadržavajući svoj ugled, "BM Filter" točno ispunjava svoje obveze prema kupcima.

Zašto preplatiti ako možete uštedjeti do 40% svog proračuna s nama, uzimajući filtarske elemente, držače filtera, postrojenja za filtriranje i komponente izvrsne kvalitete kako biste riješili svoje probleme filtracije?

Proizvodna i inženjerska tvrtka "BM Filter" - mlada tvrtka, osnovana 2015. godine, ali unatoč mladoj dobi, naše znanje i proizvodnja temelje se na iskustvu njegovih zaposlenika koji rade u ovoj industriji već više od 25 godina. Osnivači tvrtke su koautori jedinstvenog razvoja tehnologije proizvodnje filtarskih elemenata i opreme za filtriranje. pročitajte dalje

© 2015-2019
LLC "BM Filter" i IP Bagdasarov

Sva prava pridržana. Svako kopiranje informacija s ove stranice bez upućivanja na izvor se procesuira prema zakonu o zaštiti autorskih prava na Internetu.
Cijene nisu javna ponuda.

Koje su recenzije o satelitskom satelitskom glukometru?

Dobro je sve doba dana! Kao što ste shvatili iz naslova članka, danas ćemo govoriti o glukometaru Satelitskog ekspresa ruske proizvodnje. Tvrtka Elta, koja proizvodi glukometar Satellite Express, također proizvodi i druge glukometre - Satelit i Satelit Plus. Blog već ima članke o mjeraču glukoze u krvi s laserskim punktorom, mjeračem glukoze u krvi za lijene - Accu-Chek Mobile, kao i s uređajem Kontur TS njemačke tvrtke Bayer. Zašto sam za članak odabrao glukometar Satellite Express, a ne druge iz iste tvrtke? Činjenica je da nam ju je dječji endokrinolog dao kako bismo je mogli testirati, testirati i izraziti svoje neovisno mišljenje.

Tako smo ga isprobali, testirali i spremni smo donijeti presudu. Da vas podsjetim da stalno koristimo One Touch Ultra Easy (LifeScan Johnson i Johnson), pa sam ga usporedio s ovim uređajem. Svaki put kada je bilo potrebno provjeriti razinu šećera u krvi, učinio sam to s oba glukometra i usporedio brojke. Ali o svemu.

Glucometer Satellite-Express je inovativni razvoj ruskih proizvođača. Uređaj ima sve potrebne moderne funkcije i parametre, omogućuje vam brzo dobivanje rezultata ispitivanja iz jedne kapi krvi. Prijenosni uređaj ima malu težinu i veličinu, što vam omogućuje da ga nosite s ljudima koji vode aktivan životni stil. U isto vrijeme, cijena test traka je prilično niska.

Učinkoviti uređaj namijenjen je za pojedinačno točno mjerenje razine šećera u krvi kod ljudi. Ovaj zgodan, popularan ruski Eltin uređaj također se često koristi u zdravstvenim ustanovama kada je potrebno brzo dobiti potrebne pokazatelje zdravlja bolesnika bez korištenja laboratorijskih testova.

Proizvođač jamči pouzdanost uređaja koji već dugi niz godina proizvodi suvremenu funkcionalnost. Programeri nude otići na stranicu.

Ako ste prvi put razmislili o tome što trebate kupiti mjerač za sebe ili svoje najmilije, onda morate pažljivo razmotriti izbor uređaja. Doista, zdravlje i život pacijenta s dijabetesom ovisi o točnosti njegovog svjedočenja. Ako vam je liječnik preporučio da kupi ovaj lijek, a nijedan drugi mjerač glukoze u krvi, ne biste smjeli odmah uzeti novčanik i kupiti ga. Morate pažljivo provjeriti koji je uređaj pravi za vas. Dakle, razmislite o najpopularnijim glucometers u 2015.

Glucometers "Satellite Express"

Satellite Express je pouzdan mjerač glukoze u krvi. Ovaj se indikator može odrediti nakon što se krv nanese na traku "Satellite Express" koja je povezana s uređajem. "Satellite Express" se koristi za pojedinačnu uporabu kada laboratorijski testovi iz bilo kojeg razloga nisu dostupni.

U kompletu za isporuku je i uređaj "Satellite Express", kao i pakiranje s prugama. Tu je i kontrolni bend “Satelit.

Jeftin i kvalitetan, radi brzo i točno. Isprva sam bio uzrujan mjerenjem tri puta zaredom i postizanjem različitih rezultata. Tada sam u uputama pročitao da su to dopuštena odstupanja. Vrlo udoban slučaj. Sve u njemu je kompaktno i praktično. Odjednom se u bočni džep stavi 50 test traka. Koristim 3 mjeseca. Zahvaljujući proizvođačima za uređaj i jeftini u odnosu na druge trake.

Uređaj je vrijedan pažnje 14.11.2015

Potreba za mjerenjem razine šećera u krvi za mene ustala je nedavno, tijekom druge trudnoće. Odlazite liječniku jednom mjesečno ili jednom svaka 3 tjedna. Krv se daruje na istoj frekvenciji. Visoki šećer tijekom trudnoće je prilično opasna pojava i za bebu i za majku. Zbog toga sam svaki tjedan u plaćenom laboratoriju darivao krv za šećer. Ovaj događaj koštao je 46.000 BYR. za analizu. Ali u mom slučaju to je vrlo rijetko.

Dijabetes i sve o tome!

Vijesti o svijetu dijabetesa, novi razvoj, proizvodi.

Novi Glucometer "Satellite Plus"

Poruka Ivan1955 ”25.12.2014, 12:28

Message YuM ”25.12.2014., 13:01

To uopće nije činjenica.
Isto ili ne isto, neće ovisiti o vrsti mjerila glukoze u krvi koju ste vi osobno ili osobno dobili, već o omjeru lažnih i preciznih instrumenata. Jeste li vidjeli mnogo optužitelja Akkuchekova?

Ali ja sam već shvatio da za nove korisnike ovog foruma, koji nisu bili previše lijen da se registriraju, samo da ponovi 8 puta ono što prekrasan glucometer Satellite Express je previše teško t

Sateliti - rusko sranje.

Poruka bulat50 ”26.12.2014, 21:36

Točnost satelitskih očitanja + - 25%!
O tome je potrebno misliti.
U usporedbi s Ai čekom, pogreška u stvarnom životu može biti i veća!
Plus minus 25%, i pogodite je li očitanje 10 jedinica ili ništa ne treba učiniti ili 6 jedinica?

Svoju istu, skoro nasilno gurnuo, BESPLATNO!
I naš ministar Sverdlovsk regiji, trake samo iz njegova strpati. U red, ovaj parazit i napisao - Mi ćemo podržati domaći proizvođač!

Sada smatram da je najbolji uređaj Ay - ček traka od jučer još uvijek košta 490 rubalja. A za ovaj satelit - 420

I unajmio ih je biljka, to je sa 1-8 mjesta, treba se stidjeti, obmanjivati ​​bolesne!

Sateliti - rusko sranje.

Poruka Ivan1955 "29.12.2014, 13:27

bulat50 je napisao (a): Točnost satelitskih očitanja + - 25%!
O tome je potrebno misliti.
U usporedbi s Ai čekom, pogreška u stvarnom životu može biti i veća!
Plus minus 25%, i pogodite je li očitanje 10 jedinica ili ništa ne treba učiniti ili 6 jedinica?

Svoju istu, skoro nasilno gurnuo, BESPLATNO!
I naš ministar Sverdlovsk regiji, trake samo iz njegova strpati. U red, ovaj parazit i napisao - Mi ćemo podržati domaći proizvođač!

Sada smatram da je najbolji uređaj Ay - ček traka od jučer još uvijek košta 490 rubalja. A za ovaj satelit - 420

I unajmio ih je biljka, to je sa 1-8 mjesta, treba se stidjeti, obmanjivati ​​bolesne!

25% ste već pristojno savijeni. Mislim da ne smijete zaboraviti da svi glukometri imaju dopuštenu pogrešku od samo 20%, a satelit nije iznimka, pa ne morate kalibrirati. Osim toga, treba imati na umu da satelit za cijelu krv radi, a ne za plazmu. Da provjeri i provjeri i van tach. također daju netočna očitanja. ali oni su više promovirani. to je sve slijepo za njih i povjerenje

Sateliti - rusko sranje.

Poruka YuM "29.12.2014., 14:45

bulat50 je napisao (a): Točnost satelitskih očitanja + - 25%!
O tome je potrebno misliti.
U usporedbi s Ai čekom, pogreška u stvarnom životu može biti i veća!
Plus minus 25%, i pogodite je li očitanje 10 jedinica ili ništa ne treba učiniti ili 6 jedinica?

Svoju istu, skoro nasilno gurnuo, BESPLATNO!
I naš ministar Sverdlovsk regiji, trake samo iz njegova strpati. U red, ovaj parazit i napisao - Mi ćemo podržati domaći proizvođač!

Sada smatram da je najbolji uređaj Ay - ček traka od jučer još uvijek košta 490 rubalja. A za ovaj satelit - 420

I unajmio ih je biljka, to je sa 1-8 mjesta, treba se stidjeti, obmanjivati ​​bolesne!

25% ste već pristojno savijeni. Mislim da ne smijete zaboraviti da svi glukometri imaju dopuštenu pogrešku od samo 20%, a satelit nije iznimka, pa ne morate kalibrirati. Osim toga, treba imati na umu da satelit za cijelu krv radi, a ne za plazmu. Da provjeri i provjeri i van tach. također daju netočna očitanja. ali oni su više promovirani. to je sve slijepo za njih i povjerenje

Po definiciji, Satellite-Express ne može propustiti da se uklopi u navedenu pogrešku, jer to nije neka vrsta teorije ili van tacha! Ovo je ruski mjerač glukoze u krvi, i to govori sve!
A ako još uvijek ne pristajete, to znači da ne razumijete ovo, a prethodnih 10 metara pogrešno ste koristili, nema drugih opcija ovdje i ne može biti

Sateliti - rusko sranje.

Poruka falcon 30. prosinca 2014, 20:57

Hvala vam što ste mi otvorili oči!
A onda sam 20 godina koristio accuchekam i nisam sumnjao da lažu. I slijepo im vjeruje. I najgore što su imali povjerenja u naše liječnike, medicinske sestre i sve bolnice. tj cijeloj zemlji. A što je još strašnije - iz nekog razloga i dalje vjeruju. Slijepo. I, zaboravio sam - jer su promovirani.

Zapravo, postoji velika razlika između ALLOWABLE ERROR-a i pogreške REAL-a.
DOZVOLJENA POGREŠKA može biti samo 20%, inače uređaj neće dobiti dozvolu od FDA i EMEA (Američka uprava za hranu i lijekove i njezina europska strana = Europska agencija za lijekove), tj. neće biti odobrena za uporabu u tim zemljama.
Točnost REAL - to je ono što imamo kada koristimo određeni uređaj. Ona može biti BILO NEKA, jer ovisi samo o proizvođaču.

U stvarnom životu nisam naišao na jedan uređaj s pravom pogreškom od više od 5%. Ali. NIKADA nisam koristio uređaje napravljene u Rusiji samo zato što ih nemamo (općenito, ELTA ima odobrenje FDA i / ili EMEA, ili to ne treba ništa hemoramu?

Poruka Ivan1955 ”31.12.2014., 19:56

Poruka sokol 01/01/2015 10:39

Prvo, vaš prvi problem (ONE TOUCH BASIC)

Dobio sam od tvrtke za proizvodnju poklon 1994. u St. Petersburgu, predstavništvo tvrtke Johnson Johnson je tada već oštro trgovao svojim instrumentima na otvorenim prostorima Rusije.
Slijede ih natjecatelji.

Godine 1987. razvijen je OneTouch reflektometrijski mjerač glukoze u krvi - predak obitelji instrumenata s ovom markom. Godine 1992. pojavio se prvi masovni model ove obitelji, OneTouch II, a 1993. OneTouch Basic. Nakon kratkog vremena tvrtka Johnson Johnson je postao svjetski lider u proizvodnji mjerača glukoze u krvi.

Ne možemo reći da je tvrtka Johnson Johnson je odigrao ključnu ulogu u masovnom uvođenju samokontrole glukoze u dijabetičara u Rusiji. 1992. uveden je OneTouch II metar za ispitivanje u Endocrinological Research Centru Ruske akademije medicinskih znanosti. Ovaj je uređaj odobren i
1993. započela je prodaja u Rusiji. Tada se OneTouch Basic pojavio na ruskom tržištu. Godine 2002. prvi je elektrokemijski glukometar SmartScan došao u Rusiju s kapilarnim test trakom i sustavom za ponovno izračunavanje mjerene koncentracije glukoze u cijelosti
koncentracija kapilarne krvi u plazmi. Valja napomenuti da su prve moderne glukometre paralelno razvijale nekoliko velikih tvrtki i ušle na tržište gotovo istodobno. Dakle, američka tvrtka "Ames", razvio uređaj Glucometer. Na temelju tog uređaja naknadno su stvoreni glukometri iz obitelji Ascensia. Njemačka tvrtka Boehringer, koja je kasnije postala dio korporacije Roche Diagnostics, izradila je mjerače glukoze obitelji Accu-Chek.

U Rusiji se prvi mjerač glukoze u krvi pojavio sredinom 80-ih godina XX. Stoljeća. Bio je to Glukofot reflektometrijski glukometar koji je razvila znanstvena i proizvodna udruga Orion Kijev. Ovaj uređaj koristio je Glucochrome test trake, koje
bilo je potrebno brisati nakon nanošenja kapi krvi.

Glucometer satellite express: upute za uporabu i ocjene

Glucometer Elta Satellite Express pregled

Satellite Express - glukometar ruske proizvodnje, dizajniran za točno mjerenje razine glukoze u krvi.

Može se koristiti za pojedinačna mjerenja ili u kliničkim uvjetima kada laboratorijske metode analize nisu dostupne.

Njegovu proizvodnju provodi tvrtka "Elta", koja je već izdala nekoliko generacija satelitskih glukometara.

Cijena glucometer Satelitska Express "ELTA" - 1300 rubalja.

Skup mjerača uključuje:

  • Sam mjerač s baterijom.
  • Puncturer.
  • Trake za glukometar Satellite Express - 25 kom. + kontrola
  • 25 lanceta.
  • Kućište i ambalaža.
  • Jamstveni list.
  • Umjeravanje cijele kapilarne krvi.
  • Razina glukoze određena je elektrokemijskom metodom.
  • Dobivanje rezultata za 7 sekundi.
  • Za analizu dovoljno 1 kap krvi.
  • Jedna je baterija ocijenjena za 5000 mjerenja.
  • Memorija na rezultatima 60 posljednjih mjerenja.
  • Indikacije u rasponu od 0,6 do 35 mmol / l.
  • Temperatura skladištenja od -10 do +30 stupnjeva.
  • Koristite temperaturu od +15 do +35 stupnjeva. Vlažnost zraka ne više od 85%.

Ako je oprema Satellite Express pohranjena u drugim temperaturnim uvjetima, prije uporabe je potrebno držati najmanje 30 minuta na gore navedenim temperaturama.

Upute za korisnike

Da biste koristili uređaj Satellite Express, slijedite ove smjernice.

  • Uključite mjerač. Umetnite kodnu traku u utor ispod. Zaslon bi trebao prikazati troznamenkasti kôd. Mora odgovarati kodu navedenom na pakiranju test traka. Uklonite traku.

Ako se kodovi na zaslonu i na pakiranju ne podudaraju, morate o tome obavijestiti prodavatelja ili proizvođača. U tom slučaju nemoguće je koristiti mjerač, može pokazivati ​​netočne vrijednosti.

  • Uklonite s trake dio pakiranja koji pokriva kontakte. Umetnite kontakte u utičnicu uključenog uređaja. Uklonite ostatak pakiranja.
  • Na zaslonu će se prikazati trocifreni kôd koji odgovara onome koji je naveden na pakiranju. Trebalo bi se pojaviti i trepćuća ikona pada. To znači da je mjerač spreman za uporabu.
  • Koristeći punktora, stisnite kap krvi. Dodirnite ga na dno test trake, koje će apsorbirati količinu krvi potrebnu za analizu.
  • Uređaj će se oglasiti zvučnim signalom, nakon čega će simbol pada na zaslonu prestati treptati.

Ova metoda je vrlo pogodna u usporedbi s drugim mjeračima glukoze u krvi, na trakama koje trebate sami razmazati. Ista naprava sama odabire onu količinu krvi koja je potrebna za provođenje analize.

  • Nakon nekoliko sekundi na zaslonu će se pojaviti brojevi s rezultatom mjerenja (mmol / l).
  • Uklonite traku i isključite mjerač. Rezultat posljednjeg mjerenja ostat će u njegovom sjećanju.

Ako su rezultati upitni, posjetite liječnika i odnesite uređaj u servisni centar.

Video upute

Savjeti i trikovi

Lancete za satelitski glukometar Express koriste se za probijanje kože i za jednokratnu upotrebu. Svaka analiza treba koristiti novu.

Prije nego što probijete prst, obavezno operite ruke sapunom i osušite ih.

Uvjerite se da su test trake pohranjene u cijelom pakiranju i da nisu oštećene. U suprotnom, očitanja instrumenata možda neće biti točna.

Dostupno je domaće mjerač glukoze u krvi Satellite Express: upute za uporabu, cijene i mišljenja

Točno mjerenje glukoze u krvi vitalna je potreba za svakog bolesnika s dijabetesom. Danas, ruska industrija proizvodi precizne i jednostavne uređaje - mjerila glukoze u krvi, usmjerena na proizvodnju medicinske elektronike.

Glukometer Elta Satellite Express - prilično pristupačan uređaj domaće proizvodnje.

Mjerni instrumenti ruske proizvodnje tvrtke Elta

Prema informacijama koje je dostavio proizvođač, glukometar Satellite Express namijenjen je za pojedinačno i kliničko mjerenje razine glukoze sadržane u ljudskoj krvi.

Korištenje kao klinički uređaj moguće je samo u nedostatku uvjeta za laboratorijsku analizu.

Uređaji za mjerenje glukoze koje proizvodi Elta vrlo su popularni na tržištu. Model koji se razmatra je reprezentativan za četvrtu generaciju mjerača glukoze u krvi koje proizvodi tvrtka.

Ispitivač je kompaktan i jednostavan za korištenje i higijenski. Osim toga, pod uvjetom ispravne postavke, glukometar Satellite Express omogućuje dobivanje prilično točnih podataka o razini glukoze.

Nemojte koristiti uređaj na temperaturi ispod 11 stupnjeva.

Tehničke značajke glukometra Satellite Express PGK-03

Glyukomer PKG-03 je prilično kompaktan uređaj. Njegova je duljina 95 mm, širina - 50, a debljina - samo 14 milimetara. U ovom slučaju, težina brojila je samo 36 grama, što vam, bez ikakvih problema, omogućuje da ga nosite u džepu ili torbici.

Da bi se izmjerila razina šećera, dovoljan je 1 mikrolitar krvi, a rezultate testa priprema uređaj za samo sedam sekundi.

Mjerenje glukoze se vrši elektrokemijskom metodom. Mjerač bilježi broj elektrona oslobođenih reakcijom posebnih tvari test trake s glukozom sadržanom u kapi krvi pacijenta. Ova metoda omogućuje minimiziranje utjecaja vanjskih čimbenika i povećanje točnosti mjerenja.

Uređaj ima memoriju od 60 mjerenja. Umjeravanje glukometra ovog modela vrši se na krvi pacijenta. PGK-03 može mjeriti sadržaj glukoze u rasponu od 0,6 do 35 mmol / l.

Memorija memorira rezultate uzastopno, automatski brišući stare kada je memorija puna.

Glukometer SATELLITE EXPRESS: recenzije i cijene

Glucometer Satellite-Express je inovativni razvoj ruskih proizvođača.

Uređaj ima sve potrebne moderne funkcije i parametre, omogućuje vam brzo dobivanje rezultata ispitivanja iz jedne kapi krvi.

Prijenosni uređaj ima malu težinu i veličinu, što vam omogućuje da ga nosite s ljudima koji vode aktivan životni stil. U isto vrijeme, cijena test traka je prilično niska.

Učinkoviti uređaj namijenjen je za pojedinačno točno mjerenje razine šećera u krvi kod ljudi. Ovaj zgodan, popularan ruski Eltin uređaj također se često koristi u zdravstvenim ustanovama kada je potrebno brzo dobiti potrebne pokazatelje zdravlja bolesnika bez korištenja laboratorijskih testova.

Proizvođač jamči pouzdanost uređaja koji već dugi niz godina proizvodi suvremenu funkcionalnost. Programeri nude otići na web stranice tvrtke i dobiti odgovore na sva pitanja kupaca.

Uređaj možete kupiti ako kontaktirate specijaliziranu medicinsku tvrtku. Web stranica proizvođača nudi za kupnju mjerač glukoze u krvi Satellite Express izravno iz skladišta, cijena uređaja je 1300 rubalja.

Komplet uključuje:

  • Mjerni uređaj s potrebnom baterijom;
  • Uređaj za probijanje prsta;
  • 25 traka za mjerenje i jedna kontrola;
  • 25 lanceta;
  • Tvrdi kofer i kutija za pakiranje;
  • Upute za korisnike;
  • Usluga jamstva kupona.

Značajke glukometar Satellite Express

Postavljanje uređaja provodi se na cijeloj kapilarnoj krvi pacijenta. Šećer u krvi se mjeri elektrokemijskim izlaganjem. Rezultat ispitivanja možete dobiti u roku od sedam sekundi nakon upotrebe mjerača. Da biste dobili točne rezultate istraživanja, potrebna je samo jedna kap krvi.

Kapacitet baterije uređaja omogućuje oko 5 tisuća mjerenja. Baterija je projektirana za oko 1 godinu.

Nakon korištenja uređaja, zadnjih 60 rezultata pohranjuje se u memoriju, tako da ako je potrebno, možete procijeniti učinak iz prošlosti u bilo kojem trenutku.

Raspon vrijednosti ljestvice uređaja ima minimalnu vrijednost od 0,6 mmol / l i maksimalno 35,0 mmol / l, može se koristiti kao kontrola za bolest kao što je gestacijski dijabetes trudnica, što je pogodno za žene na tom položaju.

Uređaj se mora čuvati na temperaturi od -10 do 30 stupnjeva. Korištenje mjerača može biti na temperaturi od 15-35 stupnjeva i vlažnosti zraka ne više od 85 posto. Ako je uređaj bio u neodgovarajućim temperaturnim uvjetima prije uporabe, prije početka istraživanja potrebno je držati mjerač pola sata u toplini.

Uređaj ima funkciju automatskog isključivanja jednu ili četiri minute nakon dovršetka ispitivanja. U usporedbi s drugim sličnim uređajima, cijena ovog uređaja je različita prihvatljivost za svakog kupca. Da biste pročitali recenzije o proizvodima, možete otići na web-lokaciju tvrtke. Jamstveno razdoblje neprekidnog rada uređaja je godinu dana.

Kako koristiti uređaj

Prije uporabe mjerača, morate pročitati upute.

  • Potrebno je uključiti uređaj, ugraditi kodnu traku pričvršćenu na komplet u posebnu utičnicu. Nakon što se kodni broj brojeva pojavi na zaslonu mjerača, morate provjeriti indikatore s kodom navedenim na pakiranju test traka. Nakon toga, traka je uklonjena. Ako se podaci na zaslonu i pakiranju ne podudaraju, morate kontaktirati trgovinu u kojoj ste kupili uređaj ili posjetiti web-mjesto proizvođača. Nedosljednost pokazatelja ukazuje na to da rezultati studije mogu biti netočni, tako da ne možete koristiti takav uređaj.
  • Iz test trake morate ukloniti ljusku u kontaktnom području, umetnuti traku u utor uključenog mjerača s kontaktima naprijed. Nakon toga se uklanja preostala ambalaža.
  • Brojevi kodova prikazani na pakiranju bit će prikazani na zaslonu uređaja. Dodatno će se pojaviti treperava ikona u obliku kapljice. To signalizira da je uređaj operativan i spreman za proučavanje.
  • Morate zagrijati prst kako biste povećali cirkulaciju krvi, napravili malu punkciju i dobili jednu kap krvi. Na donji dio test trake treba staviti kap, koja bi trebala apsorbirati potrebnu dozu kako bi se dobili rezultati analize.
  • Nakon što uređaj apsorbira potrebnu količinu krvi, zvuk označava početak obrade informacija, znak u obliku kapljice prestaje treptati. Glukometer je prikladan jer uzima pravu količinu krvi sama za točna istraživanja. U ovom slučaju, razmaz krvi na traci, kao i na drugim modelima mjerača, nije potreban.
  • Nakon sedam sekundi, podaci o rezultatima mjerenja razine šećera u krvi u mmol / l bit će prikazani na zaslonu uređaja. Ako rezultati ispitivanja pokažu podatke u rasponu od 3,3 do 5,5 mmol / l, na zaslonu će se pojaviti ikona osmijeha.
  • Nakon primitka podataka, test traka mora biti uklonjena iz utičnice i isključena pomoću gumba za isključivanje. Svi rezultati bit će pohranjeni u memoriju mjerača i ostat će dugo vremena.

Ako postoje bilo kakve sumnje u točnost pokazatelja, trebate se posavjetovati s liječnikom kako biste izvršili točnu analizu. U slučaju nepravilnog rada, uređaj treba odnijeti u servisni centar.

Preporuke za uporabu satelitskog glukometra Express

Lancete koje se nalaze u kompletu treba koristiti isključivo za probijanje kože na prst. Ovo je jednokratni instrument, a pri svakoj novoj uporabi morate uzeti novi lancet.

Prije nego što napravite punkciju za proučavanje razine šećera u krvi, morate temeljito oprati ruke sapunom i dobro obrisati ručnikom. Da biste poboljšali cirkulaciju krvi, morate držati ruke pod toplom vodom ili trljati prst.

Važno je unaprijed osigurati da je ambalaža test traka neoštećena, jer u suprotnom mogu pokazivati ​​netočne rezultate testiranja kada se koriste. Ako je potrebno, možete kupiti set test traka, čija je cijena prilično niska.

Važno je napomenuti da su za mjerač prikladne samo test trake PKG-03 Satellite Express No. 25 ili Satellite Express No. Druge test trake ne mogu se koristiti s ovim uređajem. Rok trajanja traka je 18 mjeseci.

Značajke glukometra Satellite Express

Stalno praćenje šećera obvezni je postupak za bolesnika s dijabetesom.

Na tržištu postoje mnogi instrumenti za mjerenje pokazatelja. Jedan od njih je mjerač glukoze "Satellite Express".

PKG-03 Satellite Express je domaći Elta uređaj za mjerenje razine glukoze.

Uređaj se koristi u svrhu samokontrole kod kuće iu medicinskoj praksi.

Uređaj ima izduženu plavu plastičnu kutiju sa srebrnim umetkom i velikim zaslonom. Na prednjoj ploči nalaze se dvije tipke - tipka za memoriju i "on / off".

Ovo je najnoviji model u ovoj liniji glukometara. Odgovara suvremenim značajkama mjernog uređaja. Zapamti rezultate testa s vremenom i datumom. Uređaj sadrži do 60 nedavnih testova u memoriji. Kao materijal uzima se kapilarna krv.

Uz svaki set traka unosi se kalibracijski kod. Koristite upravljačku vrpcu za provjeru ispravnog rada uređaja. Svaka kapilarna traka iz kompleta je zasebno zatvorena.

Uređaj ima dimenzije 9,7 * 4,8 * 1,9 cm, težina mu je 60 g. Radi na temperaturi od +15 do 35 stupnjeva. Pohranjeno od -20 do + 30ºC i vlažnosti ne više od 85%. Ako se uređaj nije koristio dulje vrijeme, provjerava se u skladu s uputama iz priručnika. Pogreška mjerenja je 0,85 mmol / l.

Jedna je baterija namijenjena za 5000 postupaka. Uređaj brzo daje indikatore - vrijeme mjerenja je 7 sekundi. Postupak će zahtijevati 1 μl krvi. Metoda mjerenja je elektrokemijska.

Paket uključuje:

  • mjerač glukoze u krvi i baterija;
  • uređaj za probijanje;
  • set test traka (25 komada);
  • set lanceta (25 komada);
  • kontrolna traka za provjeru uređaja;
  • slučaj;
  • koja detaljno opisuje kako se koristi uređaj;
  • putovnica.

NAPOMENA! Tvrtka pruža usluge. Popis regionalnih servisnih centara nalazi se u svakom skupu uređaja.

  • praktičnost i jednostavnost korištenja;
  • pojedinačno pakiranje za svaku traku;
  • dovoljna razina točnosti prema rezultatima kliničkih ispitivanja;
  • prikladna primjena krvi - test traka sama apsorbira biomaterijal;
  • test trake su uvijek dostupne - nema problema s potrošnim materijalom;
  • niska cijena testnih traka;
  • dugo trajanje baterije;
  • neograničeno jamstvo.

Među nedostacima - bilo je slučajeva neispravnih testnih traka (prema korisnicima).

Upute za uporabu

Prije prve uporabe (i, ako je potrebno, u budućnosti) provjerava se točnost rada uređaja pomoću kontrolne trake. Da biste to učinili, umetnite ga u utičnicu s uređaja. Nakon nekoliko sekundi pojavljuje se zdravstveni znak, a rezultat je 4.2-4.6. Za podatke koji se razlikuju od navedenih, proizvođač preporučuje kontaktiranje servisnog centra.

Pri svakom pakiranju testnih traka provodi se kalibracija. Da biste to učinili, unesite kodnu traku, nakon nekoliko sekundi, kombinaciju brojeva. Moraju odgovarati serijskom broju traka. Ako se kodovi ne podudaraju, korisnik prijavljuje pogrešku servisnom centru.

NAPOMENA! Za satelitski mjerač Express morate koristiti samo originalne test trake.

Nakon pripremnih faza same studije.

Za to trebate:

  • operite ruke, osušite prst obriskom;
  • nabavite test traku, uklonite dio pakiranja i umetnite je do kraja;
  • ukloniti ostatke pakiranja, probiti;
  • dodirnite mjesto ubrizgavanja rubom trake i držite trepereći signal na zaslonu;
  • nakon povlačenja indikatora uklonite traku.

Korisnik može vidjeti svoje svjedočanstvo. Da biste to učinili, koristite tipku za uključivanje / isključivanje kako biste uključili uređaj. Zatim kratkim pritiskom na tipku "P" otvara se memorija. Korisnik će na zaslonu vidjeti podatke o posljednjem mjerenju s datumom i vremenom. Za prikaz preostalih rezultata ponovno se pritisne tipka "P". Nakon dovršetka postupka, tipka za uključivanje / isključivanje je pritisnuta.

Da biste postavili vrijeme i datum, korisnik mora uključiti uređaj. Zatim pritisnite i držite tipku "P". Nakon što se brojevi pojave na zaslonu, prijeđite na postavke. Vrijeme se podešava kratkim pritiskom na tipku "P", a datum - kratkim pritiskom na tipku "uključeno / isključeno". Nakon podešavanja, izađite iz načina rada tako da pritisnete i držite "P". Isključite uređaj pritiskom na "on / off".

Uređaj se prodaje u internetskim trgovinama, trgovinama medicinske opreme, ljekarnama. Prosječna cijena uređaja - od 1100 rubalja. Cijena za test trake (25 komada) - od 250 rubalja, 50 komada - od 410 rubalja.

Video upute za korištenje mjerača:

Mišljenja pacijenata

Među recenzije na Satellite Express puno pozitivnih komentara. Zadovoljni korisnici govore o niskoj cijeni uređaja i potrošnog materijala, o točnosti podataka, jednostavnosti rada, nesmetanom radu. Neki kažu da među testnim trakama ima puno nedostataka.

Satellite Express - pogodan mjerač glukoze u krvi koji zadovoljava moderne karakteristike. Ima skromnu funkcionalnost i sučelje prilagođeno korisniku. Pokazao se kao točan, kvalitetan i pouzdan uređaj. Zbog svoje lakoće korištenja pogodna je za različite dobne skupine.

Preporučujemo druge srodne članke.

Glucometer Satellite Express za sve

Neki pacijenti s dijabetesom odlučuju liječiti uvezene lijekove i mjerila glukoze u krvi, drugi vjeruju domaćem proizvođaču više.

U potonjem slučaju, moderni glucometer Satellite Express, koji proizvodi ruska tvrtka Elta, zaslužuje pozornost. Cijena takvog uređaja je 1.300 rubalja. Netko će reći: "Skupo", ali rezultat se isplati.

Proizvodi iz "Elta" uživaju značajnu popularnost nije prva generacija, jer mjerač s visokom točnošću određuje stopu šećera u krvi.

Upute i opis glukometar Satellite Express

Tvrtka "Elta" već nekoliko generacija proizvodi progresivna mjerila glukoze u krvi, vitalna za bolesnike s dijabetesom.

Svaki novi model savršeniji je od prethodnog, međutim, pacijente zanimaju dva glavna parametra - točnost mjerenja, brzina kućnog testa.

Cijena metra također je važna, međutim, ljudi, suočeni s takvim zdravstvenim problemom, spremni su potrošiti novac samo da bi spriječili novi napad, kako bi izbjegli dijabetičku komu.

Jedna doza krvi za kućnu uporabu je 1 µg. Mjerenje se provodi na elektrokemijskom principu, provodi se umjeravanje za punu krv, a mjerno područje je ograničeno na 0,6-35 mmol / l.

Posljednji parametar omogućuje snimanje niske i visoke razine glukoze u krvi kako bi se točno odredilo stanje kliničkog pacijenta.

U memoriji uređaja ostaju posljednjih 60 mjerenja koja su potrebna stručnjaku tijekom cjelovitog pregleda kako bi se izradila potpuna klinička slika.

Vrijeme za dobivanje pouzdanih rezultata je 7 sekundi. Prvo mjerenje je probno (test test traka iz snopa je za to namijenjena). Nakon toga možete provesti kućnu studiju i pouzdati se u rezultat iz prvog puta (od prve kapi krvi).

Princip rada Glucometera Classic satelitskog satelita je skupiti biološki materijal na posebnoj test-vrpci, umetnuti ga u priključak, provjeriti kodiranje i pritisnuti gumb za očitavanje rezultata.

Nakon 7 sekundi, odgovor će biti primljen, a pacijent ima jasnu predodžbu o stvarnom zdravstvenom stanju, skrivenim prijetnjama.

Kako radi glukometar Satellite Express

Detaljna oprema za upotrebu na ruskom jeziku, baterije, 25 lanceta za jednokratnu upotrebu, isti broj test traka i jedna kontrola, mekana torbica za spremanje mjerača glukoze u krvi, jamstveni list uključeni su u paket za ovaj medicinski proizvod.

Sve što je ovdje potrebno je odmah prekinuti s mjerenjima kod kuće.

Postoji dovoljno baterija za provedbu 5000 testova, a ako imate dodatnih pitanja u vezi s načelom rada satelitskog glukometra Express, možete pogledati nastavak video instrukcije prikazan u nastavku:

Za i protiv Glucometer Satellite Express

Ruski proizvođač Elta učinio je sve što je potrebno kako bi takav neizostavni uređaj učinio što je moguće prikladnijim i neophodnijim za pacijente s dijabetesom.

Već je privučena činjenicom da je mjerilo uvijek pri ruci, a može se koristiti na prvi zahtjev iu svakoj situaciji. Ne postoji ništa teško, čak i starija generacija će imati problema sa svojim problemima vida.

Međutim, to nisu sve prednosti koje se mogu cijeniti pri kupnji Satellite Expressa. Ovo je:

  • visoka točnost mjerenja;
  • brzi rezultat;
  • prikladan oblik uređaja;
  • jednostavno načelo djelovanja;
  • dugo trajanje baterije i sam uređaj;
  • široki raspon indikacija od 0,6 do 35 mmol / l;
  • 1 kap krvi za ispitivanje;
  • pouzdana elektrokemijska metoda;
  • signal slabe baterije;
  • veliki brojevi, veliki zaslon.

Prednosti ovog dizajna obiluju, ali kupci su pronašli svoje nedostatke. Neki ljudi su zbunjeni cijenom pitanja, drugi ga smatraju sporim dok čekaju rezultat.

Doista, postoje progresivniji modeli koji daju indikator glukoze u krvi u drugoj sekundi nakon test trake. Cijena metra je 1.300 rubalja, što nije dostupno svim bolesnicima s dijabetesom.

Tako neki pacijenti čine izbor u korist drugih - okretniji mjerači glukoze u krvi za kućnu uporabu.

Što se tiče kalibracije, ovo je još jedan nedostatak odabranog brojila.

25 test traka iz konfiguracije Satellite Expressa odgovara kodu uređaja, a prilikom kupnje nove serije potrebno je na zaslonu prikazati podudarnost u obliku tih brojeva.

Zapravo, u tome nema ništa teže, ali bit će teško da se novorođenče prvo rastavi. Osim toga, na prodaju su glukometri, u kojima je izvedena funkcija kodiranja za veću praktičnost kupaca.

Pregledi glukometar Satellite Express

Ovaj medicinski proizvod je prepoznatljiv među bolesnicima sa šećernom bolešću, a potražnja za njim ne pada čak ni u svjetlu pojave brzih mjerača glukoze u krvi bez kodiranja.

Pregledi pacijenata su izuzetno pozitivni, jer Satellite Express ne raskida godinama, a jedini trošak je kupiti test trake i povremeno mijenjati baterije.

kvaliteta i točnost mjernih tvrdnji također nisu izložene.

Jedini minus koji dijabetičari često opisuju je visoka cijena metra.

Budući da postoje alternativne opcije ne lošije kvalitete za 650-750 rubalja, ponekad je skupo trošiti novac na kupnju Satellite Expressa za 1.300 rubalja.

Međutim, ta činjenica nema nikakve veze s negativnim sadržajem. Satellite Express je vrijedna akvizicija, čak i liječnici kažu.

Satellite Express je suvremeni ruski mjerač glukoze u krvi koji se može kupiti u bilo kojoj ljekarni i medicinskoj opremi. Elektronski uređaj je jednostavan za korištenje i pouzdan u izvedbi. Češće ga dobiva starija generacija s karakterističnim zdravstvenim problemima.

Ukupna ocjena: 5 od 5

Dijabetski stručnjak

Mjerači glukoze u krvi su prijenosni i prikladni alati za samoodređenje sadržaja šećera, koji su postali dio života pacijenata s dijabetesom. Danas ih ima mnogo na tržištu, a kupcu uvijek postoji izbor: koji je bolji?

U našem pregledu opisat ćemo kako funkcionira Satelitski mjerač: upute za uporabu, nijanse upotrebe i mjere opreza bit će opisane u nastavku.

O proizvođaču

Glukometer "Satellite" proizvodi domaća tvrtka LLC "ELTA", koja se bavi proizvodnjom medicinske opreme. Službena stranica je http://www.eltaltd.ru. Upravo je ta tvrtka 1993. godine prvi put razvila i proizvela prvi domaći uređaj za praćenje šećera u krvi pod imenom Satelit.

Život s dijabetesom zahtijeva stalno praćenje.

Za održavanje visokog standarda kvalitete svojih proizvoda, ELTA LLC:

  • sudjeluje u dijalogu s krajnjim korisnicima, tj. dijabetičarima;
  • koristi svjetsko iskustvo u razvoju medicinske opreme;
  • stalno poboljšavanje i razvoj novih proizvoda;
  • optimizira raspon;
  • ažurira proizvodnu bazu;
  • povećava razinu tehničke podrške;
  • aktivno sudjeluju u promicanju zdravog načina života.

klasifikacija

U liniji proizvođača nalaze se 3 proizvoda:

Glucometer Elta Satellite - mjerač vremena, testiran na vrijeme. Među njegovim prednostima:

  • maksimalnu jednostavnost i praktičnost;
  • pristupačnu cijenu samog uređaja i potrošnog materijala;
  • vrhunska kvaliteta;
  • jamstvo koje je na neodređeno vrijeme.

Prvi domaći analizator za kontrolu dijabetesa

Negativni trenuci korištenja uređaja uključuju relativno dugo čekanje rezultata (oko 40 s) i velike dimenzije (11 * 6 * 2,5 cm).

Satelit Plus Elta također se ističe jednostavnošću i jednostavnošću korištenja. Kao i njegov prethodnik, uređaj određuje koncentraciju šećera elektrokemijskom metodom, što osigurava visoku točnost rezultata.

Mnogi pacijenti još uvijek preferiraju glukometar Satellite Plus - upute za uporabu uključuju širok raspon mjerenja i čekaju rezultate za 20 sekundi. Također, standardna oprema za satelitski mjerač plus mjerač uključuje sve potrebne potrošne materijale za prvih 25 mjerenja (pruge, ubodne igle, igle, itd.).

Popularan uređaj među dijabetičarima

Glucometer Sattelit Express - najnoviji uređaj u seriji.

  • jednostavnost i jednostavnost korištenja - svatko će se nositi;
  • potrebu za kapljicom krvi minimalnog volumena (samo 1 μl);
  • smanjeno vrijeme čekanja (7 sekundi);
  • full set - ima sve što vam treba;
  • povoljna cijena uređaja (1200 str.) i test traka (460 str. za 50 kom.).

Ovaj uređaj ima kompaktan dizajn i brzinu.

Opće karakteristike Express modela

Važne značajke uređaja prikazane su u donjoj tablici.

Tablica: Specifikacije satelitskog Expressa: